placeholder

Perlindungan Kemalangan

Lindungi diri anda daripada kemalangan dengan pelan insurans kemalangan diri AIA.

Page is loading, please wait.

Soalan Lazim

Pelan insurans kemalangan peribadi memastikan anda dan orang tersayang anda dilindungi daripada segi kewangan jika berlakunya kematian atau hilang upaya akibat kemalangan. Tidak kira sama ada untuk rawatan perubatan atau sebagai jaring keselamatan perubatan, pelan ini pasti akan melindungi anda.

Perlindungan Kemalangan AIA melindungi anda dan keluarga anda sekiranya anda meninggal dunia atau mengalami kecederaan akibat kemalangan seperti nahas jalan raya, kemalangan dalam pengangkutan awam dan sebagainya. Ia turut melindungi kejadian yang tidak diingini seperti keracunan makanan dan penyakit berjangkit - bergantung kepada pelan yang anda dapatkan.

  • Asas: Memberi anda perlindungan asas yang penting.
  • Komprehensif: Memberi perlindungan menyeluruh bagi keperluan anda.
  • Tambahan: Pelan fleksibel yang anda boleh tambah kepada pelan perlindungan anda bagi memenuhi keperluan anda yang khusus.

Ya, kami amat menggalakkan anda mendapatkan perlindungan lengkap dengan pelan Perlindungan Hayat, Perubatan serta Kemalangan kami. Dengan itu, anda dan keluarga anda akan dilindungi dan terjamin daripada segi kewangan walau apa pun yang terjadi.